Mustang, de tocht naar 'Klein-Tibet'


Je evenaart - en volgens sommigen overtreft - de beleving van Tibet tijdens de trektocht door Lower Mustang. Mustang is een nog authentiek deel van Nepal met een eigen koninkrijk, dat ook wel 'Klein-Tibet' wordt genoemd.

De wandeling voert door de diepste ‘canyon’ ter wereld, de heilige Kali Gandaki vallei. Rechts de Annapurna I en links de Dhaulagiri, 2 bergreuzen die hoger zijn dan 8.000 meter. En jij loopt daar tussen in! Na je bezoek aan het heilige Muktinath en het middeleeuwse Kagbeni kun je met je gids een prachtige extra tocht maken vanuit Larjung naar de Daulagiri Icefall op ongeveer 4.000 meter hoogte, van waaruit je een fantastisch uitzicht hebt op de complete Annapurna bergketen.

Daarna kun je heerlijk ontspannen in de hotspring van Tatopani waarna je de tocht met soepele spieren hervat. Na je trektocht geniet je in Pokhara van een zalige warme douche en een 'organic cappuccino'. Via een prachtige 'onbekende bestemming' reis je terug naar het kleurrijke Kathmandu.

Qua klimaat is Mustang vergelijkbaar met Tibet (Trans-Himalaya) en daarom ook goed in de zomer te bezoeken!

Reiscode: MUSTANG, 24 dagen (22 dagen/21 nachten in Nepal), verlenging mogelijk met bijv. 3 of 7 extra nachten

Sluit je aan bij een groepsreis?
Bovenstaande prijs is per persoon als je aansluit bij een groepsreis. Bij groepsreizen is ongeveer twee derde van de deelnemers 'alleengaand'. Meestal wordt er gekozen voor een gedeelde kamer (geen extra kosten). Buiten de trektocht is een eigen kamer mogelijk met een toeslag.

Wil je liever een privéreis?
Dan zijn de genoemde kosten al van toepassing vanaf 2 personen op basis van een gedeelde kamer.

De reissom is inclusief 47 maaltijden, al het binnenlandse vervoer (inclusief luchthaventransfers), topbegeleiding, accommodaties, activiteiten, excursies, entreegelden en permits voor de trektocht. Tijdens de trektocht zijn naast het bagagevervoer (porters/sherpa’s) alle vers bereide maaltijden inbegrepen. In Nepal zul je met uitzondering van een aantal maaltijden nauwelijks extra kosten hebben.

 

  • Top of the World Reizen
  • 25 september 2020 t/m 17 oktober 2020
  • NEPAL
  • € 1885,00
  • +31(0)6-16235109
  • supporttopoftheworld.nl
  • Reizen en vakanties, Activiteiten

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Top of the World Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Top of the World Reizen
Top of the World Reizen

Over Top Of The World Reizen

Nepal Tibet Bhutan India Maak een privéreis of sluit aan bij een kleine groep van maximaal 12 reisgenoten. We hebben reizen voor alle leeftijden. 'Ontmoet de mensen op het dak van de wereld en geniet van de betoverende stilte. Doorkruis de mooiste plek op aarde en proef de magie van het oude koninkrijk!’ Top of the World Reizen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tantric Dance Retreat
Tantric Dance Retreat Ibiza
16 november 2020
Winterberg
Bevrijd Jezelf - weekend-retraite Winterberg (DE)
6 november 2020
<geen>
Singles weekendje Wieden fietsen, varen, gezellig
11 september 2020
collage
Zomer vakantie week
15 augustus 2020
collage
Vakantie Zomer week in de Ardennen
22 augustus 2020
collage
VakantieZomerweek in de Ardennen
28 augustus 2020