Zomer vakantie week


Een andere zomervakantie
Laat de prestatiemaatschappij even voor wat het is en ervaar hier de luxe van het moment, de ruimte om jezelf te zijn en natuurlijk de geheel verzorgde en uitgebreide gezonde maaltijden tijdens het verblijf.
Veel mensen nemen iets duurzaams en persoonlijks van ‘Anders’ mee naar huis. Inspiratie in leven en werk, ondersteuning bij veranderingen en nieuwe vriendschappen die vaak ook ‘na’ VakantieAnders blijven… Op deze plek hebben al velen een doorbraak ervaren tot vernieuwing in werk en privé.
Elke zomerweek heeft zijn eigen sfeer. In elke week zijn er leuke mensen, veel ontmoetingen,lekker eten dat voor je wordt klaargemaakt, elke avond een brandend kampvuur, prachtige natuur en een variatie aan inspirerende workshops.
Zoals bijvoorbeeld Lichaamswerk,de EIcyclus, massage, mandala tekenen, familie opstellingen, NLP, dans, meditatie, acrobatiek, dreamtime healing, yoga , stilte wandeling, natuurbelevingswandelingen en panthoum schrijven.

Er is een zwembad op het terrein.

Je kunt kamperen in je eigen tent , camper of caravan.
of je huurt een pipowagen,tipi of yurt van ons. Het kan allebei.

De zomerweken van VakantieAnders zijn voor iedereen en alle leeftijden met voor elk wat wils. Er is een programma voor volwassenen en een programma voor kinderen.
Er komen mannen en vrouwen, met en zonder kinderen, jong en oud, singles en stellen. Het kan allemaal. Of je nu alleen komt, of met je kinderen , of met je partner of meteen vriend/vriendin, je wordt altijd opgenomen in de groep. Al heel snel ben je samen en voelt het alsof je er al langer bent. In het programma is alle ruimte om in het moment zelf te kiezen wat je gaat doen, en er is ook ruimte om je eigen ding te doen.

In onze verhalenbundel staan persoonlijke ervaringsverhalen van mensen die een of meerdere keren bij VakantieAnders te gast zijn geweest. Deze kun je downloaden op de site.

Ook te downloaden; 9 tips om als single ouder met je kind op vakantie te gaan.www.vakantieanders.nl/9-tips-om-als-single-met-je-kind-op-vakantie-te-gaan-2/

Alle tarieven staan hier op een rij www.vakantieanders.nl/zomer/tarieven/

Voor meer info www.vakantieanders.nl/

 

  • VakantieAnders
  • 15 augustus 2020 t/m 22 augustus 2020
  • Place De L'eglise 1, 6630  Martelange, Luxemburg, BELGIË
  • € 4450,00
  • +31(0)638424122
  • infovakantieanders.nl
  • Reizen en vakanties, Events, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur VakantieAnders (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van VakantieAnders
VakantieAnders

Over Vakantieanders

Vakantie Anders, echt anders en echt ontmoeten. Je kunt meedoen aan de workshops die je wilt, ontspannen en fijne contacten met gelijkgestemden hebben. Je bent van harte uitgenodigd mee te doen aan yoga, massage, Djèmbé, mindfulness, stemexpressie, dans, samenzijn en veel meer. Tijdens onze zomerweken kun je aan al deze activiteiten meedoen. In onze weekendprogramma's zoals Oud & Nieuw kun je...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tantric Dance Retreat
Tantric Dance Retreat Ibiza
16 november 2020
Winterberg
Bevrijd Jezelf - weekend-retraite Winterberg (DE)
6 november 2020
<geen>
Singles weekendje Wieden fietsen, varen, gezellig
11 september 2020
collage
Vakantie Zomer week in de Ardennen
22 augustus 2020